Nijmegen

cocktailworkshop in nijmegen workshop cocktails maken cocktailworkshop Nijmegen

Cocktailworkshop in Nijmegen

Cocktails shaken met bedrijfsfeest, vrijgezellenfeest of teamuitje

Een uitje in Nijmegen in de planning? Ook in Nijmegen geeft MixPerience cocktail-workshops! In zowel het altijd gezellige en smaakvolle Van Buren als in de Lindenberg is het mogelijk om onder leiding van één van onze professionele bartenders te shaken, muddlen en te genieten van je eigen gemaakte cocktail. Naast alcoholische cocktails behoren ook alcoholvrije cocktails uiteraard tot de mogelijkheden.

Wat houdt een cocktailworkshop in Nijmegen in?

Tijdens deze cocktail workshop leert een professionele bartender jullie alle ins en outs op het gebied van cocktails. Bereidingstechnieken, ingrediënten en ontstaansgeschiedenis; Onze bartender weet het allemaal op een animerende manier over te brengen! Vervolgens gaan jullie zelf aan de slag om twee overheerlijke cocktails te bereiden. Na het volgen van een cocktailworkshop in Nijmegen maak jij voortaan in een mum van tijd een overheerlijke Mojito of weet jij de perfecte Cosmopolitan te shaken!

Wat zijn de kosten voor een cocktailworkshop in Nijmegen?

In Nijmegen biedt MixPerience-Cocktails twee arrangementen aan. Onderstaand ziet u de inhoud en de kosten van beide arrangementen.

Cocktailworkshop in Nijmegen in de Lindenberg

Een cocktailworkshop in het centrum van Nijmegen, pal langs de Waal. Een garantie voor een succesvolle groepsactiviteit!

  • Anderhalf uur durende cocktailworkshop, waarbij je samen met een professionele bartender twee hoogwaardige cocktails maakt
  • Na afloop een borrelarrangement: twee consumpties naar keuze (Bier, wijn of fris)
  • prijs: €25,- per persoon
  • Boeken? Klik hier!
Cocktailworkshop in Nijmegen in Café van Buren

Een cocktailworkshop volgen midden in dé uitgaansstraat van nijmegen; de Molenstraat! Met het afsluitende borrelarrangement een garantie voor een succesvolle avond!

  • Anderhalf uur durende cocktailworkshop, waarbij je samen met een professionele bartender twee hoogwaardige cocktails maakt
  • Na afloop een borrelarrangement: Drie consumpties en vier borrelhapjes per persoon
  • prijs: €32,50 per persoon
  • Boeken? Klik hier!

Voor vragen over of het boeken van een cocktailworkshop in Nijmegen kunt u middels onderstaand contactformulier contact met ons opnemen: