Doetinchem

Cocktailworkshop in Doetinchem

Cocktailworkshop in doetinchem Cocktailworkshop in bar Moscow cocktailworkshop Doetinchem

 Cocktails shaken met bedrijfsfeest, vrijgezellenfeest of teamuitje

Een uitje in Doetinchem in de planning? Ook in Doetinchem geeft MixPerience cocktail-workshops! In de Grutstraat, dé straat van Doetinchem, is het mogelijk om onder leiding van één van onze professionele bartenders te shaken, muddlen en te genieten van je eigen gemaakte cocktail. Naast alcoholische cocktails behoren ook alcoholvrije cocktails uiteraard tot de mogelijkheden.

Wat houdt een cocktailworkshop van MixPerience-Cocktails in?

Tijdens deze cocktail workshop leert een professionele bartender jullie alle ins en outs op het gebied van cocktails. Bereidingstechnieken, ingrediënten en ontstaansgeschiedenis; Onze bartender weet het allemaal op een animerende manier over te brengen! Vervolgens gaan jullie zelf aan de slag om twee overheerlijke cocktails te bereiden. Na het volgen van een cocktailworkshop in Doetinchem maak jij voortaan in een mum van tijd een overheerlijke Mojito of weet jij de perfecte Cosmopolitan te shaken!

Wat jij kunt verwachten van een cocktailworkshop in Bar Moscow:

  • Ontvangst met een welkomstcocktail
  • Anderhalf uur durende workshop waarbij jullie twee hoogwaardige cocktails gaan maken
  • Afsluitend kunnen jullie naborrelen, waarbij Mixperience de eerste twee drankjes per persoon vergoedt (bier, wijn of fris)
  • Een cocktailworkshop in Doetinchem boeken? Klik hier!

Kosten van een cocktailworkshop in Doetinchem?

In Doetinchem bieden wij workshops aan in Bar Moscow. Deze trendy nieuwe zaak leent zich uitstekend voor het geven van cocktailworkshops. De prijs voor een workshop bedraagt €25,50 p.p. Een workshop in Bar Moscow is te boeken voor groepen van minimaal 6 personen. Naast een welkomstcocktail en twee zelfgemaakte cocktails zitten bij deze prijs twee consumpties in!

Voor vragen of boekingen omtrent een cocktailworkshop in Doetinchem kunt u middels onderstaand formulier contact opnemen: