Arnhem

Cocktailworkshop Arnhem

Cocktails shaken met bedrijfsfeest, vrijgezellenfeest of teamuitje

Een uitje in Arnhemin de planning? Ook in Arnhem geeft MixPerience cocktail-workshops! In de stijlvolle club/restauraunt The 5th Avenue is het mogelijk om onder leiding van één van onze professionele bartenders te shaken, muddlen en te genieten van je eigen gemaakte cocktail.

Tijdens deze cocktail workshop leert een professionele bartender jullie alle ins en outs op het gebied van cocktails. Bereidingstechnieken, ingrediënten en ontstaansgeschiedenis; Onze bartender weet het allemaal op een animerende manier over te brengen!

Jullie gaan zelf aan de slag met shakers, muddlers en barspoons om samen met een bartender van Mixperience de perfecte cocktail te bereiden, en misschien nog wel belangrijker; deze gezellig samen op te drinken! Shake it like a pro!

Wat zijn de kosten voor een cocktailworkshop in Arnhem?

De prijs voor een cocktailworkshop in The 5th Avenue is €32,50. Let op: Dit is inclusief borrelarrangement! Dit houdt in dat jullie na het deelnemen van de cocktailworkshops kunnen naborrelen met een drietal consumpties per persoon en vier borrelhapjes.

Wat kun je verwachten van een cocktailworkshop in Arnhem?

  • Anderhalf uur durende cocktailworkshop, waarbij je samen met een professionele bartender twee hoogwaardige cocktails maakt
  • Na afloop een borrelarrangement: Drie consumpties en vier borrelhapjes per persoon

Contact formulier

Wilt u meer informatie over een cocktailworkshop in Arnhem of een reservering doorgeven neem dan contact op middels onderstaand contactformulier: